Post by siaweperzile on Feb 12, 2022 7:43:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudz izturības ▞▞▞
▞▞▞ City Pilot Flight: Plane Games 2022 version ▞▞▞
Pilsētas lidmašīnas pilotu cīņa ir ļoti jauka spēle. Man ļoti patīk šī spēle. Tur ir dažādi posmi. Tās saturs ir angļu valodā
Šī spēle nav gluži kā parādīta attēlā, lūdzu, nekrāpjiet cilvēkus, kurus es nevēlos piešķirt 1 zvaigznīti, bet komentāram man ir jāpiešķir 1 zvaigzne un, lūdzu, uzlabojiet savu (spēļu izstrādātāju) spēli un vadīklas. Mēs nevaram piezemēties spēlē, vienkārši sasniedzam garu joslu, un tā piezemējas automātiski.
Lejupielādējams ļoti lēni, taču tas ļoti fantastiski notiek tiem, kuri vairāk interesējas par spēļu spēlēšanu
Spēlējot šo spēli, es jūtos labi. Šī ir tik interesanta spēle. Šī ir ļoti laba spēle. 🙂🙂
Spēle ir super.Bet es to spēli pabeigšu pēc 1 stundas😄😄
Tas, kā tas ir labāk grafisks, pretējā gadījumā jums patiks
Tas nav labs tam, ka tērēju manu daudz laika, nav 16 līmeņa
nedaudz zem manas pieredzes līmeņa, bet bērniem visur patiks.
Pirmo reizi, kad es lejupielādēju, es domāju, ka tā ir atkritumu spēle ......... bet kad es to spēlēju tā bija ļoti laba spēle ....... lieliski spēlē to
Šī spēle ir pilnībā paredzēta bērniem, kas jaunāki par 8 un 8 gadiem. Ļoti vienkārša un vidēja spēle.
Tas ir 2 zvaigznes, jo es nejauši iegādājos citu lidmašīnu un nevarēju spēlēt, jo man nebija monētu un man nav naudas, es darīju citas lietas, bet man joprojām nebija pietiekami daudz naudas, tāpēc, pērkot kaut ko, iegādājieties negadījumu un spēlē nav naudas, jūs būtībā vairs nevarat spēlēt
Šī būtībā ir ievērojama lidmašīnas lidošanas spēle, kas ir vienkārša un viegli spēlējama. Visi tās līmeņi ir traki un vispār pārāki. Grafikas darbs ir foršs.
Tiešām tas ir tas, ko jūs man dodat, es varu derēt, ka mazulis varētu darīt labāk, es pārspētu, tas ir apmēram 20 minūtes, man patiktu, ja viņiem būtu vairāk līmeņu, izaicinātu radošo režīmu un padarītu labāku grafiku
Lejupielādēts manam bērnam, ceru, ka viņam tas patiks. Es redzēju daudz cilvēku negatīvas atsauksmes par šo spēli, taču viņiem ir svarīgi, cik smagi viņi strādā, lai padarītu to arvien ērtāku. Es nevēlos atturēt pareizo īpašnieku. Cerams, ka viņš pie tā strādās
Visu laiku sliktākā spēle, pirmkārt, tik daudz kairinošu reklāmu, un, otrkārt, jums nav jādara nekas, ko dators spēlē sev, kāda ir šīs spēles jēga 🖕
Lūdzu, nelejupielādējiet šo spēli ir ļoti garlaicīgi attēls nav īsti man nepatīk šī spēle, es dodu 0 numuru šai spēlei, lūdzu, neaizmirstiet šai spēlei piešķirt 0 zvaigzni un numuru😡😡😡🤬🤬🤬
Nelaba spēle neatbilst spēlei, lidmašīnas ļoti izskatās slikta slikta grafika, fizika vispār nav reālistiska, kāda velna pēc 747, kas ved vēl vienu 747 traku 🙄 pārāk īss skrejceļš, lidosta nemaz nav laba, ainava ir ļoti slikta, skrejceļam ir dīvaini marķējumi SLIKTS SIMULĀTORS!!!!!!!! *****
Šī spēle ir ļoti garlaicīga, un līmeņi ir tik īsi...Atvainojos🙁😞
Lieliska spēle, ja jūs neko nezināt par lidošanu, lieliski piemērota bērniem
Es nevaru nokārtot trešo līmeni, tas ir tik grūti, ka novērtēšu tikai 3 zvaigznes
Pēc 15. līmeņa, kāpēc es nespēlēju 16. vai uzbrucēju līmeņu spēli. Kā mēs atveram šos līmeņus, lūdzu, pastāstiet man.
Šeit tiek izmantotas skaistas funkcijas un grafika. Man ļoti patīk, spēlējot šo spēli. Tā ir lietotājam draudzīga spēle ikvienam. Ļoti viegli uzstādīt un atskaņot 5*
jauka spēle, taču labāk būs uzlabot šo grafiku un pasauli
šī spēle ir garlaicīga
Tā ir ļoti garlaicīga spēle, es neesmu apmierināts, spēlējot šo spēli. Es lūdzu izstrādātāju pēc iespējas vairāk uzlabot. Lai virzītos uz priekšu un būtu saistīts ar realitāti.
Šī spēle ir ļoti trash.Honestly, es nevēlos, lai šī spēle būtu manā meklēšanas vēsturē.
Tas ir labi, bet, lūdzu, vai mēs varam darīt savas lietas spēlē bez treniņa, vienkārši būt brīvam darīt visu, ko vēlamies
Laba lietotne bērniem
Jauka grafika Lai gan vadība ir laba, nav sajūta, ka es lidoju ar lidmašīnām
Booooooooooooooooring spēle, piemēram, jūs vienkārši sapņojat par vistu, kas spēlē solitāru, izmet to
Pārāk daudz reklāmu, un tās paredz, ka jums būs jāmaksā, lai tiktu tālāk katrā kārtā. Jūs nesaņemsiet lidmašīnu, ja vien tādu neiegādāsieties un posmi ilgst mazāk par 15 sek. Tīra krāpniecība
Manuprāt, spēles ir labas, bet grafika ir ļoti neglīta. Lūdzu, Henrij
Diezgan jautri, bet ar zemu grafiku
Nav tik labi, ir kļūmes, ir daudz jāuzlabo, līdz tam iesaku to nelejupielādēt.
Spēle ir patiešām laba, bet šeit ir arī jāmaksā nauda par lidmašīnas atbloķēšanu pēc 5. vai 6. līmeņa pabeigšanas... Cik pretīgi... Es to atinstalēšu.. Tiešām nelaimīgs 😣
Pilsētas lidojošā lidmašīnas pilota jaunā spēle ir brīnišķīga interfeisa spēle. Tā grafika ir arī tik skaista un burvīga. Pārsteidzoša kvalitatīva spēle. Lieliska spēle. Ļoti interesanta un izaicinoša spēle. lielisks darbs izstrādātājam man patīk5*
nav slikta spēle iesācējiem
Pilsētas lidmašīnas pilotu cīņa ir pārsteidzoša spēle. Ja jums patīk simulatora spēles, šī ir viena no labākajām simulatora spēlēm, kas šobrīd pieejama Play veikalā. Tas ir gan izaicinoši, gan jautri. Novērtējiet savu smago darbu. Fab
Man šķiet, ka šī lidmašīnas lidošanas spēle ir ļoti gluda un jautri spēlējama. Tajā nav daudz reklāmu, es nesen lejupielādēju šo spēli, ar to ir tik jautri spēlēt. Šī spēle ir Nice 5*
Es gatavojas lejupielādēt šo spēli. Manuprāt, tā ir jauka spēle. Es uzticos visiem spēles komentāriem. Tātad, es ceru, ka šī spēle ir jauka🙏.
Vidēji labs, bet grafika ir laba
Šī ir sliktākā spēle, ko esmu redzējis, Everytime Ads ahah
Ļoti labi 👍 😊 bet ļoti vienkārši . Bildes nesakrīt ar reālo spēli.
Ifovh Mēs varēsim mēs esam paši un liels paldies o Es atgriezīšos un es e-pasta adrese
Ļoti garlaicīga lietotne, bez ceļojumiem... Nav nolaišanās.. Nav pieredzes
Ļoti slikta spēle Pilnīga laika izšķiešana šajā spēlē
Spēle ir ļoti laba un jauka, patiesībā vadīklas ir lieliskas ar vienmērīgu grafiku.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games شبیهسازی ybw
Šī spēle tika nozagta no citām labākām spēlēm, lidmašīnas pacēlās pēc 2 pēdām, viņi nezina, kas ir 747, un dažkārt 747 ir lētāks nekā DC3, kam nav jēgas. Grafika ir miskaste, nav spēles, tas viss ir sūdīgi, vadības ierīces ir miskaste. 747 var griezties kā kaskadieru lidmašīna, tā patiešām raustīšanās šī spēle ir briesmīga, tā zog no labām spēlēm, nav oriģinālas spēles, vienīgais oriģinālais ir grafikas, un tas ir kā patiešām kartupelis, es gribētu vairāk, bet es vairs nevaru rakstīt, tad šis
Lieliska spēle un viss, izņemot 747, NEKAD NAV BIJA TRĪS ASMEŅU ASTI
Šī spēle ir šausmīga, pat neizskatās īsta, grafika ir tik slikta, ka es to būtu novērtējusi ar 1 zvaigzni, ja iespējams