Post by siaweperzile on Feb 12, 2022 7:41:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanks vs Robots:Real Steel War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanks vs Robots:Real Steel War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ilkel öğelerin kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Tanks vs Robots:Real Steel War 2022 version ▞▞▞
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkadne igre oukp
Oyunu yapan kisi çok güzel adammmmmmallllllll
👎👎👎😵
Kontroller çok zor, döndürmek zor, kendimi öfkeyle sağa veya sola kaydırırken buluyorum ve hiçbir şey olmuyor
Şimdiye kadar oldukça iyi.
karim'den kayıt oldum😍😘
WRLOD İÇİN KÖTÜ OYUN
Bu yıllardır oynadığım en iyi oyun ve 63 yaşındayım teşekkür ederim
Real Mech Robot
New War Robots Tips APK - Windows için Indir - Son Sürüm 1.0
Mükemmel
yine istek listeme ekleyemediğim başka bir oyun neden playstore'da seçenek yok?
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkādes spēles enfp
Pek öğretici değil. Maçtan koptum ve gidemedim, 3 afk oyuncusuyla haritada takılı kaldım ve hiçbir şey yapamadım. Başkalarına tavsiye etmem.
Beyler bu oyunun kontrolleri imkansız!!!! #ExtremeDevelopers oyunu oynadınız mı? Deneyin lütfen mümkünse..
Bu oyundan nefret ediyorum çünkü oyun alanında tek başıma oynadığım 23 maçtan beri oyun alanında tek kişi benim.
İlk önce kontroller korkunçtu, iki oyun berbattı yürüyen savaş robotları seçeceğim uygulama
İyi oyun kontrolleri üzerinde çalışmak gerekir ama yine de harika bir oyun
2. Real Steel Robot Transformer, İndir, 5/5 0 Yorumlar. Craft, Build & Play Games.
Duet 街機 lwhh
Robot Car - Google Play'de Uygulamalar Transformers
Öğreticiyi bile tamamlamadı, hızlı bir şekilde kaldırdı! eğlenceli görünüyor ama kontroller benim için çok zor bu diğer oyunlar gibi değil bu yüzden alışık değilim ne zaman ilerlemeye çalışsam duvara çarpıyordum geri gidiyorum makine her iki tarafta da aynı görünüyor o yüzden başka bir şey denedim ve çok sert kontrolleri yanlara kaydırdım ve alışacağımı sanmıyorum bu oyun bana göre değil onun dışında eğlenceli bir oyuna benziyor!
Jelek
Tepe
onun eğlenceli bir oyun
aslında iyi görünüyor, animasyonlar da. ama nişan almama izin vermiyorsun... sadece kilitlen... ve kuzey ya da güney amerika sunucuları yok mu? bilmiyor musun? Amerikalılar, bedava oyunlara para atarak borca girmeyi severler!
Kontroller gerçek bir kabus, çok yavaş ve gerçekten hantal. Taret çalışırken hareket etmek ve hedef almak neredeyse imkansızdır. Hedefleme de korkunç, taretin hafif hareketi sizi tamamen hedeften uzaklaştırabilir, bir hedef kilitleme/döngü düğmesi öneririm. Kaynakların elde edilmesi gerçekten kötü, temelde ödüller için fıstık alıyorsunuz Oyun iyi grafikler.
Bu korkunç.
İyi oyun!
Eğlenceli ama kontroller
bu oyunu seviyorum
Bu oyun oynamama bile izin verdi oyundan çıkmamın tek yolu tabletimi kapatıp tekrar açmak bu oyun ne kadar kötü 5 üzerinden 0
Burada Real Mech Robot - Steel War 3D Oynayın. ... Gamer Streamer Game developer Influencer Website owner ... Helicopter And Tank Battle Desert Storm.
3D Savaş Oyunları Oyna - 3D Oyunlar Robot tank games. Ok tuşlarını kullanarak casus robotu binaya sokun ve , Mekanik aletler içinde en
Tanks vs Robots:Real Steel War Arcade ium
Yaşayan ve sevimli kız nhi aap sunao bir ccha bu konuda bir ccha hakkındaydı benim sevgili efendim apna dil se gurup beni parite hızlandırdı emily nhi batta a ccha hakkında şeytan kovma ve şeytan çıkarmanın bir ccha'sıydı nhi'ye
çok harika ağla
Güzel bir oyun kontrolleri ve hedeflemesi daha iyi olabilirdi
tamam işe ihtiyacı var
Batman, Transformers, Bumblebee, Wall E, Örümcek Adam, Star Wars, Superman robot oyuncak çeşitleri sevilen figürleri ile çocukları mutlu eder. Gerçek çizgi
Amazon.com: Mattel Games ROCK 'EM SOCK 'EM ROBOTS Game , Cody
iOS 7 Gamepad Desteği (Ayrıntılı Bilgiler -Ana Konu)
Güzel oyun onu seviyorum
Nişan noktası çok kayıyor
Bu oyunu değerlendiremiyorum çünkü yeterince uzun süre oynayamıyorum, her maç oynamaya çalıştığımda bağlantı kesiliyor
Silahları özelleştirebilseydik, ☆☆☆☆☆😁 olurdu...