Post by siaweperzile on Feb 12, 2022 7:37:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash 2: Sonic Boom 2022 version ▞▞▞
Играта вървеше добре, докато набрах точки опит, след което играта започна да се срива
Невероятни, но безплатна реклама за съживяване понякога. Много пристрастяваща и забавна
Обичам тази игра, но в същото време я мразя. Отчасти защото някои от предизвикателствата и мисиите са твърде трудни, особено мисиите, включващи enerbeams. Освен това високата цена на героите е твърде висока. Иска ми се да могат да бъдат намалени на по-добра цена. И ми се иска някои от предизвикателствата да бъдат малко по-лесни. Освен това ефектът на тирето изобщо не пасва; Соник и приятелите тичат много по-бавно, отколкото трябва.
Temple Run 2 е този масово популярен неограничен безкраен бегач, който играе много подобно на Subway Surfers. ... Sonic Dash 2: Sonic Boom (2015).
Ужас да ви кажа
Обичам го! Едно нещо. не мога да бъда подминат от джунглата.. Продължава да ме удря с трупите
Това е хубава игра 👍👌 Харесва ми да я играя с приятелите си
Обичам тази игра, но тя няма да съживи моите герои за изпълнение на задачи или като цяло. това трябва да се поправи, моля, не ми беше отказано да изпълнявам специалните ми задачи 4 пъти и става разочароващо.
Наистина е добър и можете да закупите толкова герои.
Sonic boom има много проблеми с връзката, но все още е много забавно! Все още не са дошли нови герои, което е тихо досадно, но има много неща за правене и забавление!
Обичайте играта като израстващ фен на Sonic. Но играта е твърде грешна. Замръзва редовно и донякъде произволно, докато е по средата на бяганията. Не мога да препоръчам поради тази причина.
2fast4me брато
Sonic Dash 2: Sonic Boom Trò chơi điện tử acvb
Не мога да запазя напредъка си, защото пише, че трябва да вляза в Google+, който е ИЗКЛЮЧЕН. Моля, поправете.
Хубава игра, но скъпа във валутата на играта.
повече харесвам събитието, защото мога да отключвам герои
Соник и неговият екипаж Sonic x анимационни герои
Наистина е хубаво, искам да кажа много хубаво. Дори ми се иска да е истинско. Когато играя това, се чувствам сякаш съм получил целия свят. Това е смешно, нали и искам да кажа на човека, който е създал или изобретил тази игра, браво. Искам да кажа на други хора, моля, играйте тази игра, защото тя ще направи създателя или изобретателя щастлив от неговата упорита работа. Съжалявам, не мога да пиша повече. Благодаря ти .
Minecraft pocket edition на iphone сваляне. На игри за android на sonic dash 2 sonic boom android. Осемдесетте сезон 4 на 17 серия.
Доста е скучно. Събитията не се чувстват като събития. Те дори не са събития! Искам да кажа, че удрянето на Eggman 500 пъти не е нещо, в което човек би искал да участва. Същото е и удрянето на 200 обекта с Dash. Идк, може би просто си мисля, че звукът от говоренето на Boom Sonic трябва да е най-досадното нещо на света.
Играх тази игра от месеци и е забавна, но когато се съживявате с видео, тя замръзва
Трябваше да направя, за да успея да направя Sonic Dash 4.
Много изостанал Имам добър таблет и много място, но го инсталирах и беше много бавен и стилът на изкуството не е толкова добър, колкото беше в sonic dash
Тази игра насърчава същите хищни микро транзакции, които тормозят индустрията на видеоигрите. Това е основно храмово управление със Sonic. Щях да получавам няколко реклами на ден, за да печеля за пръстени с червени звезди, така че бих инвестирал време в изравняване тогава, когато се изграждах, за да си купя персонаж, но изведнъж рекламите станаха недостъпни. Всяка продължаваща реклама е непропускаема демонстрация от 30 и без плащане би отнело повече от 1x месец за най-евтиния герой, който играе около 4x часа на ден. Просто ми продайте играта за няколко лири.
Да се забави за мен
Геометрия Dash Meltdown. Вижте наличните APK файлове ... Слаби игри Геометрия Dash Meltdown: ... Sonic Dash 2: Sonic Boom. 4.4 (42).
Sonic Dash 2 е страхотно продължение на безкрайния бегач от SEGA – SONIC DASH. Герои и декорации от новия сериал SONIC BOOM. Нови вълнуващи 3D светове,
Добра игра
Тези игри. но Ейми е бавна от звукова
Играх тази игра на IPhone 7 от години и не ми създаваше проблеми. Изкарах всички. Сега смених на андроид и сега работи много зле. Тази игра изостава толкова силно, че играта замръзва и се срива всички заедно. Когато се появи събитие, използвам всички билети и губя целия си напредък в това бягане. Пробвах три пъти и ми дава същите резултати. Тази актуализация е боклук! Не играйте това!
Merge Truck: Monster Truck Інше bvk
Доста е добър, но понякога, когато докосна добавяне за съживяване, не прави нищо
Sonic Dash е толкова забавен, че наистина го харесвам... Но проблемът е, че не поставиха boss fight точно както в Sonic Dash 1... наистина искам Boss Fight...
Най-яката игра на света
Sonic Dash 2: Sonic Boom Spillehall tjpi
Добра игра, но има толкова много грешки...и не е оптимизирана