Post by siaweperzile on Feb 12, 2022 7:25:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничене токене ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Bendy in Nightmare Run Arcade hlkm
ОВА ИГРА ЈЕ ДОБРА, али имао сам неке грешке у звуку када се (реклама) играо, а затим када се вратио у игру, звук је из неког разлога био искључен, али свеукупно је одлична игра да се склоните и играте на телефону (надам се да као млевење јер ова игра има доста тога) лол
Веома забавна апликација, али троши батерију телефона. Ако постоји начин да омогућим режим да буде лакши на мом телефону, ова апликација би била савршена
Користи се да добро ради, данас је то само ђубре са искључењем звука након гледања реклама, а да ли смо споменули САМО колико нежељених реклама има у игри? Раније је то било разумно, али сада не можете ни да завршите игру, а да не добијете глупи тик ток оглас одмах након тога. Заиста сам незадовољан како је игра данас испала.
Проклето кашњење када Честер повраћа у ваздух је толико досадно да не могу да пређем 2. епизоду! Молим те поправи ово, ово уништава мој разум.
Ггггггггггг
Било је лоше што су почеле да кваре у тачкама због чега умирете, контроле понекад не реагују
Не свиђају ми се контроле. Осећа се као да се ликови полако крећу. И када почнем следећи чин, увек се смањи јачина звука. А укупна поента игре је збуњујућа. Зашто беже? Да ли би то требало да буде нека врста "ноћне море" коју имају, отуда и наслов? Не разумем.
Опасан период цртани платформер...када је радио! Отварање сада даје опције „Деинсталирај“ или „Играј“...притисните „Играј“, игра се отвара и даје грешку „Недостаје садржај“, пошаљите вас овде...петља/понови до почетка проблема...сада се деинсталира након много кодова ушао, све нивое откључао мој син...све нестало...
Bendy in Nightmare Run อาร์เคด dvif
Bendy in Nightmare Run Arkade zdxs
Дођете до последњег нивоа, а затим се он ресетује и закључава вас тако да морате да почнете изнова и трошите више новца. Срање
Bendy in Nightmare Run Arcade zjg
Тешко завршити голове и досадно
зашто је могао бити сјајан тркач је масакриран честим падовима оквира. Био сам корисник покретања и апликација је опала у квалитету. Веома је потребно поправити брзину кадрова
Када се 3 или више напада прикажу на екрану, моја игра заостаје и не могу да се крећем без обзира на све и примам ударац, а шеф то уради толико пута да на крају умрем много брже
Веома лоше заостаје у 3. чину и као троструки напад у шкрињи са благом
Јел чита ово неко?
Била је забавна игра, али онда одједном каже да недостаје датотека за проширење за Гоогле чак и након поновне инсталације, тако да скоро 6 месеци касније још увек недостаје проширење
Холи цов. Управо сам добио игру пре око 2 сата. Анди телефон је почео да се загрева. Имао сам само једну игрицу ХМММ ПИТАМ СЕ КОЈА ИГРА ЈЕ ОВО УПРАВИЛА, али графика је добра за мобилну игру 1 звездица.
Сјајно, заиста ме подсећа на оригинални цртани филм, а графика је невероватна! Али такође мислим да би требало да будете у могућности да играте као чланови месарске банде.
Разлог зашто дајем 1 звездицу је зато што када шеф уради три напада одједном... мој телефон заостаје. Ако ћете рећи да је мој телефон старији модел.. није. Ако можете да уклоните ово кашњење или грешку, оценићу са 5 звездица
Bendy in Nightmare Run Arkadne igre fgtu
ЛОШЕ овај 1 непријатељ лети и буљи не жели да се мријести
Тако да не могу дати рецензију јер никада нисам ни играо игру и када се учитавала требало је 15 минута да се учита, а када се отворила, писало је "извините што смо наишли на проблем, држите се!" Дакле, могу ли добити помоћ овде. Хвала
Стварно много волим бендиа и ова игрица је веома цоол
Волим бенди, али нисам завршио батим. Молимо вас да направите више ликова у трци из ноћне море. Као демон од мастила и други ликови.
Забавна је и креативна и некако је уредна, добијате супу од сланине и има ствари које можете да угушите И веома је забавна. Веома је забавна и мислим да је то лепа игра за децу. Родитељи би требало да их надгледају да им сада дозволе ако је апликација безбедна. Али то је заиста добра игра коју сам такође купио. Страшнији Версоин То и волим је. А такође и Бенди и машина за мастило је веома оштар и такође тако савитљив као 20 пута је луд и толико је волим да једва чекам да изразим своје осећање Колико волим ову игру Волим је
Ова чудна ствар се дешава кад год покушам да побољшам здравље. Дугме неће радити и тада музика једноставно престаје. Могу рећи да је то само чудна грешка, али молим вас, јавите се када је поправите јер ме некако спречава да играм преко 1. нивоа 😅
Не можете ништа да видите, а многе ствари су јефтине, као што понекад нема упозорења за препреке.
Ова игра је добра, али ако шеф у грудима направи троструко пљување онда јако заостаје и могу лако да умрем па молим те поправи је или је нећу поново играти
Контроле су дођавола глупе, већину времена нису реаговале, а када би то урадиле, често су радиле нешто сасвим другачије (на пример, превлачење удесно би изазвало да бенди скочи уместо тога). Разочаравајуће!
Véritables pâtisseries 3D Simulation tgid
Добра је игра, али заостајање које имам у поглављу ИВ у ходању по дасци је јако лоше. Имам податке и 5г интернет и када имам оба укључена или 1 од њих и даље заостајем, али заостајем само када он пуца својом киселином или водом. Тестирао сам то и дешава се само када ме гађа киселином или водом и веома је досадно јер сам стигао тако далеко од ЛАГ ЛАГ ЛАГ. И постаје досадно, покушавам да трпим, али размишљам да избришем игру .
Не знам чија је била сјајна идеја да се лик натера да потрчи ка гледаоцу уместо да оде, али то је била ужасна одлука. Чини перспективу и дубину потпуно нечитљивим и чини игру апсолутно забавном за играње. Што је права штета јер има све одлике оригиналног и забавног тркача.
Ова игра је невероватна! Хвала што сте решили све проблеме са њим. Волео бих да направите још једног шефа из цртаног филма и још костима и можда новог лика. У сваком случају одличан посао