Post by siaweperzile on Feb 12, 2022 7:19:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanks vs Robots:Real Steel War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanks vs Robots:Real Steel War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код много новчића ▞▞▞
▞▞▞ Tanks vs Robots:Real Steel War 2022 version ▞▞▞
Не знам зашто сам толико зависан од тога
У почетку је тако тешко, углавном са контролама што вас тера да пожелите да одустанете када први пут испробате игру, али како играч напредује кроз игру, онда ћете приметити неке промене, контроле и тенкови се крећу лакше него раније
Много пута искључује сервер само на почетку битке и сво моје гориво се троши на овај начин. Молимо вас да решите овај проблем.
Циљање је тотална збрка. Не знам зашто је то овако имплементирано. Нико други то не ради овако и за то постоји разлог
За добре контроле игре је потребан посао, али ипак одлична игра
War Robots Multiplayer Battles APK - Latest version 7.4.0 - Android ...
На хре је ходне цо злепшоват. Две мапи, једна про тупце. Маневровани, небо сцховавани роботу с наследноу стрелбоу нелзе провест. Просте буд уједете, кдиж је кам, небо стрилите а доставате. Роботи нејде вибавоват, јен вилепшоват. По зничени се објевите клидне а опаковане пред хлавни соуперу. Урадите 3 сек. Графика красна, напад добреј, але хра на уровни батолете.
добро ге али пробаш стварно добру игру знаш да играм цоц и мој профил код 9улвр2цру име оли ма маккелл
Лепа је графика, али треба више рада у области битке, кретања и циљања. Оружје је патетично. Погледајте ратне роботе. Будите такви и загарантовано ћете доминирати светом игара.
Заразна и добра игра
хладан
аре јокер?
Мислим да је тако сјајно. Графика је сјајна
грешка..веома лоша контрола.. поправите то!
Најбоље игра икада!
Забавна игра..одлична за убијање времена
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkádové hcf
Sandler brothers los angeles ca, New song punjabi 2014 full hd ...
TANKS BRAWL: FUN PvP BATTLES SWAMP ATTACK REAL STEEL WORLD ROBOT BOXING ... trade names, trade dress, product names and logos appearing on the site are the
Burger Shop Ajanviete gqx
Волите игру! Контроле су мало префињене, али само се треба навикнути на њих, такође не би шкодило да олакшате добијање валуте
Врло је лепо
Проблеми са сервером. Веома лоше друштво.
Одличан концепт. Ужасно нишањење.
Најбоља игра на свету
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkadspel ors
Волим ову игру и чекам ТвР2.
Волим све што је тако драго
Аку сука робот
У основи крад ратних робота
Мислим да је то добро због окретања
Таква пљачка ратних робота
Ова игра је апсолутно смеће. Пребацује између уравнотежене игре на убијање једним ударцем. Можете да се борите за боља возила, све ово ће вам помоћи да се суочите са 10к бољим противницима. Још једна игра која постаје шала у којој је ваша тачка. #Фаил
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkadne igre fyxu
Куул игра
Преузмите Tanks vs Robots:Real Steel War АПК 2.73.0 Андроид ...
Сјајно је, волим вас момци
контроле и камера су лоше, али игра је добра
Хит то паи да вин валл. :П
Музмо Ру Ми Наме
Одлична игра, графика је добра, текстура је добра и игра је одлична. Једноставно волим
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkadne igre fyxu
Игвј
Контроле уништавају оно што има потенцијал да буде заиста забавна игра.
ПРЕСТАНИТЕ ДА МЕ ТЕРАЈТЕ ДА РАДИМ СТВАРИ НЕДОБРОВОЉАЧКО И КОНТРОЛЕ СУ ЛОШЕ И МРЗИМ ТО ЗАТО ШТО НЕ МОГУ ДА НАПУСТИМ УТАКМ ДА ВИДИМ ОПЦИЈЕ
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkádové hcf
Remediated sites and brownfields Success stories in Europe
Контроле су лоше и увек искључене са сервера! и увек плаћам да играш, нема шта да се види овде се људи крећу...
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkadspel ors