Post by siaweperzile on Feb 12, 2022 7:16:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نکات بسیاری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم، اما در اینجا برخی از معایب و مزایای این بازی وجود دارد: 1، من نمی توانم جوی استیک را حرکت دهم. 2، پینگ خیلی زیاد می شود. 3، گیم پلی ساده ناعادلانه. (آنهایی که معایب دارند) جوانب مثبت: 1، مفهوم بازی خوب است. 2، شما نمی توانید چت کنید (👍). 3، کنترل ها مرا شگفت زده می کنند. اما صبر کن! بیشتر وجود دارد! این بازی در کل خوب است، اما یک اشتباه، فضای زیادی را روی گوشی من می گیرد، از اینکه صدای من را شنیدید متشکرم!
برخی از هکرها پرواز می کنند، همچنین راهی برای رای دادن در نقشه ها ایجاد می کنند؟ از میان آنها 2 کار قطعا انجام می شود 5 ستاره ویرایش: تقلب هرگز غیرممکن نیست و به راحتی انجام می شود حتی در حالی که سایت ها و برنامه ها برای آن وجود دارند. همچنین بیش از یک نفر آن را گزارش کرده است. اگر می خواهید مشکل را رها کنید یا نادیده بگیرید، همینطور باشد، اما سعی نکنید بگویید وجود ندارد زیرا شما ناتوان هستید.
دانلود بازی فال گایز - بهترین پاسخ
بد نیست برای اونایی که بازی کم حجم میخوان خوبه
این بازی خخخخخخخخخخخخخخخخخییییییییییییییییللللللللللییییییییی خخخخخخوووووبببببهههه. آقا درسته که بلزی لگ میزنه اما دیگه حرفای بد نزنید. سازنده این بازی برایش خیلی کار کرده. اسم من توی بازی303parsa هست.
تنها مشکل این است که جواهراتی که می دهند بسیار کمتر هستند اگرچه بازی خوب است می تواند بهتر باشد!
هیف همگی بود
پینگش بالاس
Multiplayer Royale APK.
بازی سرگرم کننده بود اما همچنان گوشی من را خاموش می کرد شما می توانید آن را بیشتر بازی کنید من می خواهم آن را امتحان کنید!!!
Flying Muscle Car Robot Transform Horse Robot Game Macəra arsy
Stumble Guys: Multiplayer Royale پرتحرک jze
این مسخره است.. وقتی بازی را شروع کردم روشن بود اما بعد از آن مقداری به روز رسانی شد و حتی بازی را به روز کردم، بعداً متوجه شدم که من همیشه آخرین کسی هستم که همه 1-2 ثانیه قبل از من بازی را شروع می کنند. (و بله اگر تازه وارد هستید و می خواهید بازی را دانلود کنید پس به شما می گویم که در هر دور 3 بازی وجود دارد و هر بازی 1 دقیقه ای است) بنابراین حتی 1 ثانیه در این بازی مهم است.
بازی فال گایز حرف نداره خییلی باحاله فقط نمیدونم چرا گاهی هنگ میکنی و نت ضعیف میشه به هر حال بازیش عالیه اگه نصب نکن حتما ضرر کردید
لللللللل ببببببببدددددددد ببببببوووووددد بازی 🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🥵
واقعا متاسفم برای کسی که این بازی رو ساخته واقعا بهتون می گم که اصلا این بازی رو نصب نکنید خیلی بازی بدی وقتی خودتون نصب کنید می فهمید واقعا متاسفم برای سازنده این بازی خجالت نمی کشن واقعا 😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡
اول از همه، این یک بازی زیبا با نقشه های مختلف است که از شکلک های پوستی و غیره استفاده می کند، اما مشکل اصلی این است که با ضربه و مشت در بازی اموت کنم و این باعث شد که در بازی بیفتم و ببازم و چرا باید پول مامان پدرمان را برای به دست آوردن چیزهای خوب خرج کنیم. حداقل به هر بازی 5 جواهر بدهید تا پاس دریافت کنید و همچنین هر بار که بازی را تمام می کنید ظاهر می شود و اینکه چرا باید برای دریافت 15 جواهر و پوسته ویدیو تماشا کنیم. توسعهدهندگان کاری انجام میدهند تا بازی خوب شود وگرنه این بازی مانند بچههای پاییز، در میان ما و غیره، طولانی نخواهد ماند.
بازی خوب و سرگرم کننده ای و خلاقانست سه ستاره به این دلیل کم کردم ۱.تبلیغات فوق العاده زیاد که آذر دهنده است ۲.نقشه های بازی بسیار کم می توانم نقشه های زیادی را انجام دهم، امروز هم تصمیم گرفتم یک ستاره دوباره کم کنم چون. من شروع کردم به دیدن تبلیغات و گرفتن الماس تا قدرت های مشت زدن را باز کنم اما تا الماس هایم به ۸۰۰ الماس رسید که میشد آن قدرت هارو باز کرد نوشت ۱۲۰۰ الماس نیازه که این یک دروغ و کلاه برداریه.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Action tccd
Multiplayer Royale را در مارکت گوگل معرفی کرد که
بیست حرف ندارع
خوبه 😄😄😄😄ولی همون بار اول دوم .اول میشی خیلی سخته مراحل جهنم و فضای خیلی سخته و اینکه اگه میشه مپ های بیشتر بیارید
لطفا نقشه های بیشتری اضافه کنید، هنگام بازی در مهمانی بعد از هر بازی از بین می رود، این مشکل را برطرف کنید و بعد از این گزینه spectate را در هنگام مرگ بازیکن اضافه کنید. بنابراین ما می توانیم اعضای حزب را تماشا کنیم.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Akció rjuy
به روز رسانی جدید فقط همان پوست را داد. همیشه تکراری، تکراری و تکراری رایج یا غیر معمول است. اتلاف وقت برای تماشای تبلیغات همین پوسته را به خود اختصاص داد. بسیار ناامید کننده
بازی خوبیه...اما کمبود جواهرات باید حداقل 20-50 نگین با تاج بدی.. ما بچه ها لیاقتش رو داریم..
بازی عالی است، اما، لطفا حداقل به ما فرصت دهید تا با کمی تاخیر بازی کنیم، شما نمی توانید بلافاصله در گیم پلی بازیکن را بیرون کنید.
Stumble Guys: Multiplayer Royale მძაფრსიუჟეტიანი bwwy
این بازی وحشتناک است تبلیغات بسیار بسیار بسیار خسته کننده است و در ارتفاعات یخ تقریبا غیرممکن است که از آن عبور کنم من حذف می شوم گاهی اوقات این را حل می کنم!
من خیلی ناامید شدم!!!! چرا جلوه پرش را در ابتدای استخر اسلاید حذف کردید! من مجوز جدید می خرم اما کاری که شما انجام دادید بسیار بد است. شما باید آن را برای به روز رسانی بعدی تعمیر کنید. خدا حافظ
Stumble Guys: Multiplayer Royale Action fhqi
این سرگرم کننده و باحال و سرگرم کننده است، اما اگر پوسته و نقشه های بیشتری داشت و نمی توانست 100 نفر را برای بازی کردن جذب کند، یک نرخ پنج ستاره خواهد بود.
واقعا بازی عالی! آنها ناسازگاری فعال و کنترل های اساسی دارند! مفهوم عالی است و من از بازی کردن و به دست آوردن جواهرات بیشتر لذت می برم! تنها نقطه ضعف آن این است که افرادی که پول خرج می کنند پوست، جواهرات و احساسات خاص بیشتری دریافت می کنند که می تواند به شما مزیت بدهد! علاوه بر این، اشکالات زیادی وجود ندارد و این یک بازی فوق العاده است!
پرداخت برای برنده شدن من به 2 دلیل 3 ستاره می دهم که من عاشق بازی هستم. من از این متنفرم که برای برنده شدن پول بدهی، زیرا در پاس تلو تلو تلو تلو خوردن، احساس فشار و اموت گرفتن را دریافت میکنی که افرادی که برای پاس سکندری پولی نمیپردازند، نمیتوانند داشته باشند.
من واقعاً این بازی را دوست دارم، از آن لذت می برم، اما تبلیغات بسیار آزاردهنده هستند، مثل اینکه می توانم بفهمم که می خواهید درآمد کسب کنید، اما تبلیغات بعد از هر بازی برای بازیکنی که بازی را انجام دهد بسیار آزاردهنده است. این اغلب منجر به کاهش تعداد پخش کننده فعال می شود. امیدوارم به زودی این مشکل را برطرف کنید با تشکر
همه چیز در پریدن و راه رفتن عالی کار می کند، اما فقط تاخیر است. من می دانم که این تاخیر من نیست، زیرا من اینترنت عالی دارم تقریباً هر سروری با تاخیر مواجه است.
خیلی بازی بی خودی ریدم تو این بازی ساختنتون رایدین اون ترها
بهترین را ببینید
افتضاح است می توانید پول بدی با سرعت بیشتر بر اینا فقط پول براشون مهمه
این چند روزه بتل مس جدید اورده خیلی لگ داره پینگ بالاست خیلی لگم داره اشغال شده لطفا درستش کنید
اشغاله
بازی تا رسیدن عشق، مشت و لگد بازی خیلی خوب بود. برخی به سادگی آن ها را می خرند و شرور بازی هستند. مثل اینکه بعضی ها با مشت و لگد به من می زنند و من را حذف می کنند، لطفاً این کارها را ممنوع کنید. آنها آنها را می خرند و بازی را می برند
بازی را دانلود کرد و با سیاست حفظ حریم خصوصی روبرو شد. من این مطالب را خواندم و متوجه چند موضوع شدم. وقتی صحبت از تعریف جمعآوریشده به میان میآید، تعمیم زیادی دارد، اصطلاحات بیشمار زیادی وجود دارد، و من شخصاً فکر نمیکردم ارزش آن را داشته باشد که یک ضربه موقت امتحان کنم. مانند، از جمله، نه محدود به.. متوجه شدم، این یک بازی رایگان است، اما احتمالاً با تبلیغات تکمیل می شود (حداقل این همان کاری است که اکثر بازی ها انجام می دهند.) لطفاً اصطلاحات را ساده کنید. این یک بازی رایگان است. حرفه ای نیست.
از عالی فاصله دارد... بنابراین منصفانه آن را به 3 آمار افزایش می دهم زیرا از دویدن و تلو تلو خوردن لذت می بردم، اما مسابقه فوتبال 4v4 باید گاهی اوقات در برابر افرادی که فقط به اطراف می دوند و اگر دیگری می دوند، به نتیجه برسد. تیم فقط کمی سازماندهی شده است و آنها به دور بعد پیروز می شوند. این و زمان انتظار برای انتخاب سطح بسیار طولانی و خسته کننده است 😴 و حتی گاهی اوقات بیشتر از حد معمول طول می کشد. سطوح به دفعات تکرار می شوند و من احتمالاً بعد از کمی کار بیشتر بازی را دوباره بررسی خواهم کرد
یه ستاره کم کردم چون دارم دانلود میکنم......یه ستاره دادم چون خواستم
من عاشق این بازی هستم اما در بازی های تیمی به خاطر آنها باید ببازم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و به بسیاری از موارد اضافه می شود. به همین دلیل است که من به این سه ستاره امتیاز می دهم. لطفاً این را اصلاح کنید، خداحافظ (نگران نباشید آن را حذف نمی کنم)
آنها در هر بازی به دور چهارم نیاز دارند. فاینال 8 یک شکاف مهارتی بسیار زیاد و یک جهش بسیار زیاد در شدت از دور دوم است. از رقابتی خفیف به رقابت در سطح بسیار بالا بین آن دورها می رود. داشتن راندهای بیشتر به معنای تعادل رقابتی بیشتر بین بازیکنان نسبتاً رقابتی و بسیار جدی است، بازی را منصفانهتر و لذتبخشتر میکند و سرمایهگذاری بیشتری برای رسیدن به سطح بعدی مهارت برای به دست آوردن آن تاج با از بین بردن شکافهای مهارتی بزرگ در بازی نهایی دارد. گرد