Post by siaweperzile on Feb 12, 2022 7:10:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više resursa ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
To je zabavna igra, ali mogla bi biti bolja. Ne smeta mi gubljenje razina, ali ne volim zaglaviti na razini. Ili budi velikodušniji s novčićima ili bombama, ili daj opciju da se izvučem bez potrebe da potrošim stvarni novac osim ako ja to ne želim. Predugo zaglavljivanje rezultira deinstaliranjem. Nije zabavno igrati istu razinu beskonačno. Razine preskakanja trebale bi biti dostupne.
Volim igrati, ali osvajate malu količinu novčića, i uvijek je potrebno nekoliko poteza do kraja, za razliku od drugih igara koje su gotovo iste, a kada se okrećete da biste dobili više poteza, možete gotovo dobiti, sletjet će na jedan!
Dobra igra, ali nedovoljno za trošenje novca! Mjesecima kasnije i nije se igralo godinama. Igra nije kao što se prvo pomislilo, očekivalo se više akcije od dodataka, uvoda itd. Pronašla sam manje dosadnu igru i iako je teža i jednako skupa, ima uvjerljiviju priču!
Kakva zabava. Pokušavam misty igrati dnevne nagrade će prije ili kasnije zaraditi 10 dolara dnevno. Cool. Ova igra ima mačku. Mjauče i mislim da je adorbalno
Sve će to biti posluženo u obliku klasične slagalice, čije će rješenje direktno utjecati na uspjeh događaja. ... Matchington Mansion V 1.90.1 MOD APK.
Igra je zabavna, ali uvijek me razbije nakon što dobijem nagradu čak i ako sam usred igre. Totalno neugodno
Nadam se da vas neće koštati zvijezda samo pozdraviti ovo i ono ili osnovne radnje. Ipak, prilično nevjerojatna stvar za igranje.
To je kao većina igara. Skupa i gotovo ista postavka kuće samo druga priča. Također morate skupljati osmijehe, a jedan od načina je stalno gašenje vatre na krevetu. Ne razumijem ovo i mislim da je nepotrebno.
Ne razumijem zašto nemaš novih zadataka. Sada moram igrati bonus razine samo da bih bio zauzet. Volim ovu igru, ali definitivno dobiva jednu zvjezdicu od mene. Igrao sam toliko drugih igara i nikad nisam morao čekati da učitaju nove razine. Molimo popravite ovu travestiju igre.
Sviđa mi se
preuzmite Brain Love apk najnoviju verziju Game od Azura ...
Volim igrati ovu igru i jedva čekam da počnem svaki dan, ali moram priznati da sam frustriran kada moram isprobati razinu nekoliko puta prije nego što je dobijem i potrošio sam nešto novca samo da mogu nastaviti dalje. puno problema s mojim WiFi-jem na mom androidu pa bih stvarno volio da ovu igru možete igrati na mom prijenosnom računalu. Hvala vam
Matchington Mansion ปริศนา cvpg
Volim to!!! Ali sada postaje glupo. Danima sam na nivou i dosadno mi je 😐. Ne mogu to pobijediti i samo želim ići dalje. Tako da ću ostati podalje nekoliko dana da pokušam preboljeti ovo... Mrzim što sam spustio ocjenu, ali mrzim kad počnu mijenjati igru. A sada toliko sjaja. I razgovarate s tehničkom podrškom i oni vam nisu od pomoći.
Volio bih da dobiješ više zvjezdica za igranje igrica jer 1 po igri čini igru teškom .osim toga je zabavna .igre također postaju teže Ažuriraj .. Potrošio sam stotine dolara na ovu igru. A kad kupim još novčića za nastavak igre, zatvori mi se i ponovno se pokrene .jako je neugodno i radi kad imam još jedan za nabaviti 😡😡
Zabavna i zarazna igra mora imati barem 3 do 5 dodatnih poteza na nekim razinama
Super!
Zauzima puno prostora
Jednom i zauvijek – hoćemo li ikada prestati stalkati bivše ...
Mislim da je ovo sjajna igra, ali mislim da su oni malo pohlepni koji su to ikad napravili. Ma hajde, zar svaka runda mora koštati.. Volio bih da mogu pronaći igru baš poput ove koja uopće ne košta ništa. mrzim nešto započeti, a onda to nemoći dovršiti.
Volite ovu igru. Ima puno zagonetki i razina te unutar mini igrica što ga čini zabavnijim od drugih sličnih igara. Ovo je bolja igra od ostalih. Potičem vas da ga isprobate i igrate. Možete se pridružiti i Sergent Teamu! ❤️❤️❤️
You can now track your kid with MyKi app installed on your phone. ... Matchington Mansion je stvorio Magic Tavern, Inc. Android Developer u Slagalice
Ova igra je prošla strašno teško. To je samo igra u kojoj više nema uživanja. Ocjena minus 10.NOVI KOMENTAR: To mi je dalo trčanje neki dan 12 utakmica. Kako ugodno. Ali pogodite što je to bilo jedan dan u 6 mjeseci. Promašite ovu igru. Preteško je. Svaki drugi dan dobijete jednu.
Kao primjer takve zabave slagalice može nazvati niz od tri u nizu. ... If you like decoration games and three in a row, Matchington Mansion Match-3 es para
Toy Block Boom - Puzzle Blast Santai iew
Želio bih da neke razine nisu tako teške na početku igre, to bi vas moglo odgoditi da nastavite, ali ustrajte. Volim sezonska događanja, ukrašavanje vile, ali odbijam kupiti "čudesne ulaznice", trebali biste biti pošteniji u kupovini ulaznice ili, radije igrajte i prelazite razine za istu stavku, neka igrač odluči.
Sjajna igra, ali sam izbačen nakon rundi s 5 zvjezdica ili mi se ne pojavljuju dijelovi, samo mala zvjezdica na kojoj se nalazi booster.
Mlada mama | S-kapada Lyrics, Song Meanings ... - SonicHits
Potrošio sam doslovno STOTINE dolara na ovu igru. Kupio sam novi tablet i SAV moj napredak je izgubljen. Javio sam se timu iz Machingtona i u roku od nekoliko dana su to popravili! To je sada služba za korisnike! Moći ću svoj dvorac učiniti još ljepšim i smiriti svoju tjeskobu drugog dana. Ovo je jedna od najzaslužnijih igara koje sam igrao u dugo vremena. Trenutno sam na razini 4497. Zahvaljujući timu iz Machingtona, nisam morao ispočetka. Hvala vam.
Stvarno volim ovu igru. Od svih sličnih aplikacija, ovo je prva za koju osjećam da sam zapravo napredovao u redizajniranju vile, a da nisam morao završiti tonu razina. Igra može biti prilično zarazna. Imaju način da me natjeraju da potrošim novac na sezonske karte ili promocije. Ako ste lako u iskušenju da potrošite novac na aplikacije, pripremite se. Lol
Može bolje, ima greškica ali dobra je
Razine su preteške... Jedna zvjezdica za svaku razinu, ozbiljno?!! Dosadilo mi je nakon nekog vremena igranja.
Još uvijek frustriran i čini se da nisam jedini koji SPOMINJE novac kako bi prošao razine. Ukrali su mi i novac. Pogledao sam danas nakon što sam neko vrijeme dao otkaz i SVE moje stvari su nestale! Rekli su da ne mogu ništa učiniti da moram izbrisati to i ponovno postaviti d sinkronizaciju. Probala sam sve i UOPĆE NISU POMOĆI!
Ovo je drugi put da sam ovo pokušao igrati. Zadnji put prije otprilike 7 godina. Još uvijek ima isti bug zbog kojeg sam ga prošli put izbrisao. Što je, čini se da će odlučiti o vašem potezu i napraviti ga umjesto vas, pogotovo kada se spremate upariti pojačivače. Promijenit će se udesno ili ulijevo, a ne prema dolje, uništavajući ono što ste postavili. U svakom slučaju. Besplatno je pa zašto se žaliti, hej? Samo frustrirajuće
Uživam u igranju zagonetki iako su neke izazovne, morate se prilično potruditi na nekima od njih, ali ako ostanete s njom, igra vam daje zagonetku koju možete osvojiti bez potrebe da imate gomilu pojačivača koje ne morate, drugim riječima, ne morate kupovati u aplikaciji osim ako to ne želite.
👍
u redu je
Matchington Mansion Besplatno. ... Ovo je jedna od rijetkih igara koja je dostupna za Android, ali ne postoji za Apple iOS uređaje.
Moram promijeniti svoju ocjenu s 5 zvjezdica na 2. Što se događa u zadnje vrijeme, kada kliknem na gumb za gledanje reklama da dobijem dodatni potez ili dodatni život (kada mi se predloži da to učinim na kraju utakmice/runda, gdje Još uvijek nisam pobijedio), ponekad oglas ne radi i moram potpuno zatvoriti igru, a onda sigurno izgubim igru/rund. I zato što ne znam, koji oglas ću dobiti - onaj koji će mi dati potez/život ili onaj koji ne radi, pa ne koristim rukavicu/pometanje. Tužno.
Igra se ažurira svaki drugi tjedan, kako biste spremili svoj napredak za novi telefon morate se prijaviti na svoj Facebook ili izgubiti sve, neke od lakih razina su teške, a neke od teških razina su lake.
MATCHINGTON MANSION. Trikovi MATCHINGTON MANSION PUZZLE. 1 of list Tasks. 50%. Učitavam Platforma. PC, ANDROID, IOS. Više resursa za ove.